Wie is Woutje

Hoi, Ik ben Woutje,

Vlak voor de schoolvakantie kreeg ik een brief van mijn oom Eddie. Hij vertelde me, dat er enkele jaren geleden een Eddie & Steddie club was opgericht bij FC Eindhoven. Eddie vond het helemaal geweldig om met jullie allemaal leuke dingen te doen. Maar Eddie kreeg heimwee naar zijn moeder en is toen naar haar toegegaan. Eddie vindt het nog steeds jammer dat hij bij jullie is weggegaan. Hij vroeg me of ik naar Eindhoven wilde gaan om daar met jullie samen plezier te gaan maken.

Toen ik de brief van Eddie las, dacht ik. Gaaf een kidsclub ! Spelen met kinderen en dan ook nog eens voetbal kijken, WOW !! Ik woonde al enkele jaren in Nederland en ben toen naar Eindhoven afgereisd, mijn vriendjes achterlatend. Maar dat was niet erg, want ik heb nu al heel veel vriendjes en vriendinnetjes bij de kidsclub van FC Eindhoven. De eerste keer in het stadion was wel heel spannend, ik moest wachten tot de spelers klaar waren met de warming-up en toen riepen ze mijn naam om ” Woutje! Woutje! Woutje! “. Ik liep naar buiten en zag daar heel veel van mijn nieuwe vriendjes en vriendinnetjes staan met blauw witte ballonnen en die vlogen allemaal de lucht in. Ik leek wel jarig ! Daarna ben ik het veld opgegaan om naar alle andere kinderen, papa’s en mama’s te zwaaien. En toen de spelers het veld op kwamen lopen, kreeg ik van allemaal een hand of een high-five. Maar het allermooist was toch wel de foto samen met de spelers.

Zo, nu weten jullie hoe ik bij FC Eindhoven terecht ben gekomen. En ik weet zeker dat wij samen heel veel leuke dingen gaan doen. Ik hoop ook dat jullie er allemaal bij zullen zijn.

Groetjes en tot de volgende keer,